Huisvesting

Een tevreden werknemer begint bij een prettige thuissituatie. Bij EU-People zetten we ons volledig in om een fijne woonomgeving te realiseren. Zo bieden wij kleinschalige huisvesting (geen ‘flexhotels’) voor een eerlijke prijs. Dit resulteert in hogere retentie van onze uitzendkrachten. We zijn trots op onze huisvesting en laten die graag aan u zien in een persoonlijk gesprek.

Kleinschalige huisvesting

De door ons verzorgde EU-People accommodaties bestaan uit vrijstaande huizen en hier en daar een rijtjeshuis. Dit zijn comfortabele, stenen woningen in een gepaste omgeving. Zij worden gedeeld door maximaal 8 huisgenoten, maar meestal minder. Vakantieparken en ‘flexhotels’ worden vermeden. Wij streven naar langdurig samen wonen en plaatsen collega’s zo veel mogelijk samen. Dit verhoogt de onderlinge acceptatie, schoonmaak, werkdiscipline en daarmee het woongenot.

Voldoende faciliteiten

Eén douche delen met 12 huisgenoten is voor niemand prettig. Daarom hanteren wij strikte normen omtrent gedeelde faciliteiten. Dit voorkomt dat huisgenoten lang op elkaar moeten wachten en bevordert de algemene sfeer in huis. Verder zijn al onze woningen voorzien van internet, een gedeelde woonkamer en buitenruimte met o.a. comfortabel zitmeubilair. 

SNF gecertificeerd

Onze EU-People huisvesting voldoet op zijn minst aan de normen van Stichting Normering Flexwonen (SNF). Wij overstijgen die eisen zelfs met gemak, hetgeen resulteert in tevreden medewerkers en een hoge retentie. Meer weten? Bekijk onze pagina over keurmerken.

Plan een persoonlijk gesprek