+31 88 2014 100

/

EU-People at your service!

De Nederlandse arbeidsmarkt heeft een groeiende behoefte aan goede medewerkers. Dat terwijl het aantal beschikbare medewerkers juist afneemt. Voor deze afname zijn meerdere redenen aan te wijzen. Economische groei en vergrijzing zijn daar slechts enkele van. EU-People richt zich op het langdurig en deskundig invullen van uw vacatures met behulp van flexkrachten. Nu ook het aantal beschikbare flexkrachten afneemt komt het aan op de echte kracht en betrouwbaarheid van het uitzendbureau.

 

Een Double Sided Businessmodel is de basis van ons succes. Zowel inleners als onze uitzendkrachten zijn erg tevreden over ons. Dit is terug te zien in de lange retentie en friend referrals van onze mensen. Bovendien krijgt een groot deel van onze flex medewerkers een vast contract bij de inlener aangeboden. Voor u wellicht een extra reden om ook voor ons te kiezen?

 

Stabiele klantrelaties ontstaan vooral door tevreden uitzendkrachten. Tevreden flexkrachten ervaren het respect van onze crew, plezierig werk, wekelijks correcte beloning en goede werk- en woonomstandigheden. Dit is de filosofie van EU-People!

Vision

Mission

Waar het om draait

De kernwaarden van EU-People zijn betrouwbaarheid, servicegerichtheid, innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid, goede huisvesting en veilig transport. EU-People bewijst aan deze kernwaarden echt inhoud te geven en verzamelt actief feedback om dit blijvend te garanderen. EU-People neemt echte verantwoordelijkheid, voelt zich betrokken bij haar klanten is operationeel actief in vele magazijnen, distributiecentra en productiebedrijven, met name in Zuid-Nederland. EU-People zoekt altijd naar de “cultural fit” bij haar kandidaten, zodat zij goed passen in de bedrijfscultuur van haar klanten. EU-People garandeert een maximale beperking van aansprakelijkheid door haar vele certificaten en keurmerken. De icoontjes hieronder tonen u elk individueel certificaat.

SNF keurmerk

Onze huisvesting overtreft de hoogste kwaliteitsvoorschriften voor flex medewerkers

SNA keurmerk

Zet WKA buiten spel en voorkom aansprakelijkheid bij de belastingdienst

NBBU keurmerk

Bewijs van correcte toepassing van de NBBU-cao’s

Belastingdienst

Verklaring van juiste belastingbetaling uitgegeven door de belastingdienst

Zullen we zaken doen? Laat het ons weten!