Onze kantoren

Sinds de oprichting van EU-People in 2006, beschikken wij over een afdeling in Nederland en in Polen. Met de jaren zijn deze afdelingen uitgegroeid tot op zichzelf staande kantoren met een betrouwbaar team van professionals. Bovendien werken wij nauw samen met zelfstandige recruiters en recruiteringsbureaus in heel Europa.

Kantoor Nederland

Vanaf de oprichting van EU-People in 2006 was er een nauwe samenwerking met het Studentenuitzendbureau Recruit-a-Student (RaS) uit Breda. Deze samenwerking bleef in stand tot 2014, toen het tijd werd voor een eigen bedrijfspand in Eindhoven aan het Industrieterrein Esp. In 2023 zijn wij van ons eerste kantoor verhuisd naar een groter pand op hetzelfde industrieterrein. Zodoende bevindt ons Nederlandse kantoor zich momenteel op Esp 244 in Eindhoven. Daar zetten wij ons met een team van ruim 20 personeelsleden dagelijks in voor onze klanten en flexmedewerkers. Ons Nederlandse team houdt zich voornamelijk bezig met plaatsing, huisvesting, woon-werk vervoer, klantencontact, klantenservice en administratie. Ook recruitment wordt deels door ons Nederlandse team verzorgd.

Kantoor Polen

Direct na oprichting in 2006 werd in Polen, in de stad Opole, het werfkantoor EU-People Polska sp.z.o.o. opgericht. Sindsdien verzorgt ons Poolse kantoor op hoogwaardige wijze de volledige rekrutering van arbeidsmigranten voor onze Nederlandse klanten. Waar wij aanvankelijk begonnen met een team van 2 recruiters, zijn wij inmiddels uitgegroeid naar een team van 5. Dankzij interne en externe training vinden onze recruiters snel de juiste flexmedewerkers voor onze Nederlandse klanten. Goed gestelde vragen helpen hen om bij video-interviews het kaf van het koren te scheiden en dankzij frequente bezoekjes aan Nederland bezitten zij grote kennis over onze klanten, huisvesting en de algemene gang van zaken bij ons kantoor in Nederland.

Samenwerking

Bij EU-People hechten we grote waarde aan goede communicatie. Onze Nederlandse en Poolse teams onderhouden nauw contact, zowel intern als onderling. Je ziet dit terug in onze mogelijkheid om snel te kunnen schakelen. Naast telefonisch contact, zien onze personeelsleden elkaar ook persoonlijk. Zo komen onze Poolse medewerkers met regelmaat naar Nederland voor team building, klantenbezoeken en het bezichtigen van onze huisvesting. Dit bevordert de interne communicatie, doordat iedereen een gelijk en duidelijk beeld heeft van de werkzaamheden.

Lokale werving

Naast ons eigen werfkantoor in Polen, werken wij nauw samen met zelfstandige recruiters en recruiteringsbureaus in heel Europa. Zo hebben wij een breed bereik voor het vinden van hoogwaardige kandidaten – zowel wat betreft geografische locaties als taalbereik.

Plan een persoonlijk gesprek